Anonymous

Anonymous uhakovali Monsanto, Syngentu, Bayer, Dow, Dupont

Operacija zelena prava - saopštenje za javnost: 1800 naloga, Monsanto, Bayer, Dow, Dupont i mnogih drugih koji su UHAKOVANI!

#opAntifa: Srušen sajt nationalist.org

Pozdrav, kolege anoni/ke i građani/ke sveta. Primetili smo da fašisti i 'white power' grupe utiču na širenje mržnje i neznanja.

Anonymousi objavili policijske snimke prošlogodišnjeg iseljenja aktivista/kinja pokreta Occupy Wall Street iz parka Zukoti

U nedelju, kasno noću, neidentifikovana osoba koja je povezana sa haktivističkom grupom Anonymous objavila je arhivske snimke koje je prošle godine napravila njujorška policija tokom siledžijskog iseljenja aktivista/kinja pokreta Occupy Wall Street iz okupacionog kampa u parku Zukoti.

Anonimni Kvebeka: Policija i nasilje

Šokirani i užasnuti ekstremnim nasiljem i represijom nad studentima i studentkinjama iz Kvebeka, Anonimni Kvebeka izražavaju solidarnost i saučešće u bolu povređenih osoba i njihovih porodica.

Generacija OS13: Nova kultura otpora

Generacija OS13 je film o novoj kulturi otpora, napadu na građanske slobode u zapadnim demokratijama i o tome kako umetnici, muzičari, novinari i pisci razmišljaju o aktuelnoj situaciji u Britaniji i svetu.

Anonimna poruka svetskim liderima

Ovo je anonimna poruka iz globalne revolucije političarima, diktatorima i plutokratama širom planete: Da li ste iznenađeni globalnom neposlušnošću?

Anonymous AntiSec: Uhakovana bezbednosna kompanija Vanguard Defense Industries

"Podane duše, saradnici sa policijom, i vojni ugovorci čivajte se: dolazimo po vaše mail spoolove, bash history fajlove i poverljiva dokumenta."