Kultur Shock ponovo u Zrenjaninu!

Datum: 
Utorak, 9. avgust 20:00
Mesto: 
Dvorište Doma učenika “Angelina Kojić Gina"
Adresa: 
Zrenjanin
Upad: 
500 din u pretprodaji

Punk-etno-metal-gipsy bend Kultur Shock iz Sijetla ponovo dolazi u Zrenjanin!

Nakon zaista fenomenalne svirke koju su napravili pre tri godine, članovi ovog benda su rešili da se vrate na mesto “zločina” jer tek nakon tog zrenjainskog koncerta uspeli da se probiju do Exit-a, Beograda... i drugih velikih i “bitnih” bina u Srbiji.

Ovog puta nastupiće pod vedrim nebom u dvorištu Doma učenika “Angelina Kojić Gina” 09. avgusta 2011. godine.

Domaća podrška Kultur Shock-u biće zrenjaninski bend Impurita, a pre i nakon koncerta za izbor muzike biće zadužen BHC Sound System, a organizator ove manifestacije je Banathardkor kolektiv.

Kultur Shock u Zrenjanin dolaze u sklopu svoje evropske turneje na kojoj promovišu novi album “Ministry of Kultur”.

Iza sebe imaju izdanja Live In Amerika (1999, Pacific Records), FUCC The INS (2001, Kool Arrow), Kultura-Diktatura (2004, Kool Arrow) i aktuelni We Came to Take Your Jobs Away (2006, Kool Arrow). “Live In Europe” (2008, Kultur Shock Records) i “Integration” (2009. Kultur Shock Records).

Impurita je bend iz Zrenjanina, zvanično izdanje nemaju, ali iza sebe imaju dve evropske turneje i gomilu koncerata u Srbiji. Njihove snimke možete čuti i “skinuti” ovde: http://soundcloud.com/impurita

BHC Sound System je grupa likova zaluđenih DUB muzikom i oni će dati sve od sebe da publiku prvo zagreju za svirku, a zatim i pregreju nakon svirke.

Cena karte u pretprodaji je 500 dinara, te karte se u pretprodaji mogu kupiti u klubu Klupče, a vrata dvorišta doma učenika će otvorena biti u 20h.

Tačnu satnicu objavićemo dan pre koncerta.