Sajam knjiga (starih, rabljenih, antikvarnih) i drugih stvari
Sajam knjiga (starih, rabljenih, antikvarnih) i drugih stvari

Sajam knjiga (starih, rabljenih, antikvarnih) i druge akcije

Datum: 
Subota, 10. maj 12:00 to 18:00
Mesto: 
AKC Medika
Adresa: 
Pierottijeva 11, 10000 Zagreb

Sajam starih, rabljenih i antikvarnih knjiga održava se po četvrti put u organizaciji knjižnice Pippilota u Medici (Pierottijeva 11) u subotu, 10. 5. 2014. s početkom u 12:00 sati. Tijekom sajma se odvijaju i druge akcije vezane uz knjige.

Sajam je otvoren za sudjelovanje pa slobodno dođite i donesite knjige, stripove, slikovnice, časopise i drugu literaturu, stolovi će biti osigurani, a sudjelovanje je, kao i svaki put, besplatno.

Tijekom sajma će se prikupljati donacije knjiga (na hrvatskom) za zatvorenike, što je stalna akcija u kojoj Pippilotta sudjeloje već par godina. Također, skupljaju se i knjige za azilante na francuskom, engleskom ili arapskom jeziku (i drugim stranim jezicima) koje će biti donirane tražiteljicama i tražiteljima azila u hotelu Porin za osnivanje njihove čitaonice za odrasle i za djecu.

U knjižnici stalno djeluje i besplatni "dućan" Uzmi ili ostavi! pa slobodno donesite odjeću, posuđe, alate, igračke i druge stvari koje vam ne trebaju, a uzmite što god vam treba - sve je besplatno. Ovdje nije riječ o razmjeni, već o solidarnom dijeljenju stvari koje vam nisu potrebne, a drugima bi mogle dobro doći. I obrnuto.

Biti će i hrane na donacije, čaja i kave cijeli dan, tako da druženje uz knjige bude potpuno.

sajam-rabljenih-knjiga.jpg