The Ex u Rexu

Datum: 
Četvrtak, 25. oktobar 20:00
Mesto: 
Rex
Adresa: 
Jevrejska 16, Beograd
Upad: 
400 din

Nakon nastupa na Ring Ringu pre dve godine, holandski bend The Ex ponovo će svirati pred beogradskom publikom u četvrtak, 25. oktobra u 20h, u okviru muzičkog zagrevanja za filmski festival „Slobodna zona"

Koncert u Beogradu je deo njihove turneje po Evropi na kojoj će ih pratiti  makendonski post-pank bend Bernays propaganda.

Sastav The Ex postoji već 33 godine – počeli su kao pravi punk hard core bend, tako što su članovi benda izvlačili slamčicu ko će koji instrument da svira. Danas, nakon više od 1500 koncerata na svim kontinentima i 26 objavljenih albuma, oni su legende koje još uvek žestoko drmaju muzičkom scenom. Ovaj klasični holandski anarho-pank bend je kroz svoju karijeru promenio mnogo muzičkih identiteta, sarađujući sa muzičarima kao što su Tortoise, Sonic Youth, ICP, Hann Bennink, Tom Cora, Getatchew Mekuria, Ken Vandermark, Roy Paci, Hamid Drake, Mats Gustafsson…

Ovogodišnje muzičko zagrevanje pred Filmski festival Slobodna zona organizovano je u saradnji sa Ring Ring festivalom.

Cena ulaznice je 400 dinara. Prodaja karata je u Kulturnom centru Rex radnim danima od 10h – 17h, a na dan koncerta od 10h – 20h.

via