Tribina 'Iskorišćavanje napuštenih javnih prostora' + hc punk 'cert

Datum: 
Četvrtak, 14. jun 17:30
Mesto: 
SKCNS FABRIKA
Adresa: 
Bulevar Despota Stefana 3, Novi Sad
Upad: 
tibina: dž, cert: 400 din

***TRIBINA ISKORISCAVANJE NAPUSTENIH JAVNIH PROSTORA
od 17.30
- Gosti:
GROMKA - metelkova ljubljana
SUBART - trainstation kranj
AKC ATTACK - medika zagreb
RECIKLAONICA KOLEKTIV - klanica zagreb
o tribini uskoro jos infosa!
facebook event

HARDCORE PUNK KONCERT:

UFUR 400 dinusa
START: 20.30

THE BAYONETS - antifashisticki turbo folk ili ti krajishki spid rok bend pracen neukrotivim frontmenom-zvezdom granda u usponu, ili true narodnjakom neprikosnovenim narodnim borcem koji se vec sada, smelo, moze uporediti velikanom poput Nedje Kostica?!?! procenite sami!!!
Ali da zanemarimo klishee, ovaj novosadski bend svira vec 10ak godina street punk i bori se da zivot u ovoj usranoj zemlji bude bar malo manje dosadan i kvalitetniji. Imaju iza sebe gomilu koncerata u regionu,Hrvatskoj, gostovanje na cuvenom Pulskom festivalu Monteparadiso, dve turneje po Evropi...
www.myspace.com/thebayonets

21.10cas
AKTIVNA PROPAGANDA - cuveni slovenacki trash-core band konacno ne zaobilazi Novi Sad. Pored odlicne muzike sa jakom socijalnom kritikom ovi momci su istaknuti borci protiv bolesti savremenog drustva poput fashizma, kapitalizma, nametnutih granica. Akitvni ucesnici slovenacke alternativne underground scene i zagovornici DIY zivota svojim radom su oblikvali kultne slovenacke skvotove, kao i jednistvo izmedju slobodnoumnih ljudi sirom balkana. svirajuci od 1999 iza sebe imaju 3 albuma, nekoliko demo snimaka,dve evropske turneje i gomilu koncerata po balkanu.
www.myspace.com/aktivna666

22.00cas
TOTAL CHAOS - naostrite kreste, metite lance i katance iz kalifornije sa ljubavlju stize kultni bend sto prashi jos od 89e. Iza sebe imaju 11 albuma i gomilu singlova,kompilacija i lajv snimaka. Muzicki pravac im se menjao od hardkora do zvuka ranog engleskog panka. Jos u prvoj deceniji sviranja preputovali ameriku zajedno sa bednovima poput Mighty Mighty Bosstones, Batalion of saints, The expoited i mnogim drugim. Potom su se zaputili za evropu, samovoljno svirali na festivalu Chaos-tage poznatim po neredima, sukobima sa policijom i tome sto je par godina za redom ceo Hanover bio demoliran, spaljen, opljackan starice i bebe silovane jer su se glupavi punxi napili....NE! vec usled brutalne politike i policije vodjene od strane Helmuta Kola koji je zabranjivao slobodu kretanja i izrazavanja svima koji su mislili i izgledali drugacije. Potom kao i svaki drugi veliki bend proslavili su se sviranjem na VANS WARPED touru, turnejama po Japanu, Maleziji i Australiji.
www.myspace.com/totalchaospunx

*koncerat mora bit` gotov do 23h tako da dodjite na vreme!!!