Zagreb, protest protiv vlade Zagreb, protest

Occupy & Anonymous Hrvatska poručuju vladi: "Pipol dont trajst ju!"

Nekoliko stotina građana okupilo se na prosvjedima koje su diljem Hrvatske organizirale skupine Occupy Croatia i Anonymous Hrvatska, a u znak borbe za javna dobra i protiv privatizacijskih muljaža i političko-tajkunske "elite".

Po nekoliko stotina građana okupilo se danas na glavnim gradskim trgovima u sklopu prosvjeda koji su diljem Hrvatske organizirale skupine Occupy Croatia i Anonymous Hrvatska, a u znak borbe za javna dobra i protiv privatizacijskih muljaža i političko-tajkunske "elite". Najviše prosvjednika bilo je u Rijeci te Zagrebu, gdje ih u okupljanju nije spriječio ni snijeg koji pada tijekom cijelog dana.

"20 godina nas pljačkate! Pa kad je dosta? Ljudi su došli reći - dosta je pljačke!", poručili su između ostalog prosvjednici koji su vladajućima odaslali poruku: "Pipol dont trast ju".

"Sve dok Todorić nije u zatvoru, građani ove države ne moraju odmaknuti niti pedlja u obrani imovine koju brane. Ne može ova Vlada više donositi propise koji će pogodovati milijarderima koji su na ratnom profiterstvu stekli svoja bogatstva",

poručio je pred okupljenim prosvjednicima Domagoj Margetić.

 

Izvor: 

Povezano