Traktorista pregazio osam policijskih vozila

Gnevni traktorista pregazio osam policijskih automobila na parkiralištu policijske stanice u Vermontu, SAD.

Vermont, SAD - U četvrtak, negde oko 12:40 časova, u mestu Derbi, par minuta nakon što su dvojica šerifovih zamenika oprali službena vozila, na parkiralištu njihove policijske stanice pojavio se traktorista Roger Pion. Bez puno razmišljanja, ovaj 34-godišnjak iz Njuporta je pregazio osam policijsih vozila (sedam obeleženih i jedno neobeleženo) i tom prilikom uništio radio prijemnike, radarske detektore i drugu opremu koja se nalazila u njima.

Pošto su ostali bez raspoloživih vozila (i polovine ukupnog voznog parka), policajci su samo mogli da gledaju niz drum dok Pion odmiče u svom traktoru.

"Osećala sam se kao da sam na Monster Jam-u ili tako nešto", rekla je Rene Morris za WCAX. "Ja prosto nisam mogla da verujem. On ih gnječi, ide preko njih, okreće se, ide do drugih vozila i njih gazi, završava svoj posao i odlazi niz put br. 5."

Nakon što su došli sebi od šoka, policajci ipak uspevaju da stignu traktoristu nekih milju i po daleko od policijske stanice.

Pionov motiv je još uvek nepoznat, no lokalni mediji, pozivajući se na svedoke, tvrde da razlog za ovaj antipolicijski Monster Jam leži u Pionovom nedavnom hapšenju - i opiranju hapšenju - zbog posedovanja marihuane.

Policija procenjuje da je pričinejna šteta u iznosu od 250.000 dolara.

Cop Cars by The Exploited on Grooveshark

Povezano