Aktivisti/kinje Građanske akcije "uhakovali" Ivu Sanadera

NAKON današnjeg ročišta na Županijskom sudu u slučaju Fimi media, bivši premijer Ivo Sanader je u "šetnjici" do Gradske kavane imao "posebnu" pratnju.

Nije to bila pratnja policajaca iz osiguranja, koji su ga godinama čuvali dok je bio najmoćniji čovjek u državi ili plavaca koji su bdjeli nad njim u pritvoru, već aktivista koji su transparentima izrazili svoj stav o bivšem premijeru.

"Mic po mic s hakiranjem smo stigli i do same glave lopovske hobotnice – Capo Sanadera. Toliko je navikao da mu sve prolazi ležerno u životu da ovaj doček nije ni u snu sanjao", napisali su na Facebooku članovi Građanske akcije koji su jutros pogrdnim uzvicima pred zagrebačkim Županijskim sudom dočekali Ivu Sanadera.

Nosili su transparente na kojima je pisalo: "Slučajni građani okupili se u slučajnoj državi", "Ivo, lupežu, stidi se, "Drž' se, Ivo! Pravosuđe je uz tebe".

Sanader se ležerno došetao do suda s jednom rukom u džepu, a to je izgleda još više isprovociralo prosvjednike te su mu nastavili praviti društvo na ulici. "Dr. Ivo se ne treba brinuti za svoju sudbinu jer je i tako postavio svoje kriminalce od Vrhovnog suda na niže, pa će se ta hobotnica pobrinuti da Ivo odšeta slobodan kao ptica. Naravno, jer ova naša Vlada nema hrabrosti da se pobrine da Sanader završi iza rešetaka. Mi, naprosto, ne možemo više podnijeti da nam se kriminalci na čelu sa Sanaderom svaku večer smiju u lice preko malih ekrana, te ćemo nastojati da ubuduće takve bahate spodobe šetaju gradom s vrećicom na glavi", poručili su preko popularne društvene mreže.

Izvori: danas.net.hr i index.hr

Povezano