Antifa Niš: Živeo Šaban! Jebo vas tender! Smrt fašizmu!Antifa Niš u akciji: čišćenje spomenika Šabanu BajramovićuAntifa Niš u akciji: čišćenje spomenika Šabanu BajramovićuAntifa Niš: Živeo Šaban! Jebo vas tender! Smrt fašizmu!

Antifa Niš očistio spomenik Šabanu Bajramoviću; Samoorganizovanost i direktna akcija pobedile tender!

Direktna akcija niških antifašista - dok se gradske vlasti natežu oko tendera, očišćen spomenik Šabanu bajramoviću!

Iz pouzdanih izvora saznajemo da je u ranim jutarnjim časovima, 24. aprila ove godine, Antifa ekipa iz Niša, pošto je prethodno pobedila na tenderu (HA-HA-HA grohotom se smejem) očistila spomenik Šabanu Bajramoviću i na taj način pobedila gradsku peronicu ,,Pranje veša, novca i obraza”, kao i "Kika gradnju" u vlasništvu ko-zna-kog glavonje gradskog . Naime, par drugova iz borbene Antifa ekipe dali su najbolju ponudu koja glasi: 25 minuta x 8 ruku x antifašistički duh = 100 % uspeha. Sve osim postolja je očišćeno, a na Šabanovu nogu je privezana tabla koju je policija ubrzo, pošto je ekipa otišla, skinula. Na tabli je pisalo:

"ŽIVEO ŠABAN, JEB`O VAS TENDER! SMRT FAŠIZMU!"

Gradski oci sada moraju da nađu drugi način za pranje novca kojim bi obezbedili sebi ,,povišicu” koju će da preusmere na račun inostranih fakulteta koje im pohađaju deca ili pak u fond za izgradnju vikendice gde će, nadamo se, doživeti duboku starost i provesti je u najgorim mukama.

Poruka govnarima na vlasti i u policiji: ”Ne uzimajte Šabana u usta samo kada se dodvoravate strancima i njihovim parama. Dosta sa licemerjem! Jebo vas Konstantin i turisti!“

(Pu, ovi ljudi mi se gade!)