Srušen sajt nationalist.org #opAntifa

#opAntifa: Srušen sajt nationalist.org

Pozdrav, kolege anoni/ke i građani/ke sveta. Primetili smo da fašisti i 'white power' grupe utiču na širenje mržnje i neznanja.

Sablast kruži Evropom, sablast fašizma.

Dugo već, imamo priliku da posmatramo štetu koju je prouzrokovala ideologija bele supremacije. Imali smo prilike da vidimo, i učestvujemo, u višedecenijskom otporu beloj supremaciji. Mi, i drugi, nikada nećemo prestati da se borimo protiv fašizma i rasizma gde god da promole svoju glavu.

Pošto su fašisti žilava stvorenja, prilagodljiva na različite situacije i uvek čuče iza obližnjeg kamena, vrlo je (ne)prirodno da su sa svojim gnusnim bićima ispuzali na internet.

Mi, kao antifašisti/kinje, i kao anonimni/e, odbijamo da fašistima damo i pedalj na našem internetu, pošto smo iznova i iznova imali prilike da vidimo da su oni poput kuge, ili gljiva, i kada im se dopusti da žive u miru da se oni samo razmnožavaju, i kradu mir od onih koji ne bi želeli da ih mrze. Oni šire zlobu kako putem dece tako i putem odraslih.

Kao suprotnost toj gnusnoj ideologiji, poklanjamo vam citat našeg dragog prijatelja, i brata Anarhaosa, Džejsona Hamonda (Jason Hammond):

„Svako zaslužuje poštenu priliku da vodi dobar i smislen život i u ovom trenutnu je potrebno prevaliti dug put pre nego što to bude ostvareno. Mi ponekad plačemo, u drugim prilikama se radujemo, ali mi moramo da odgovorimo na izazov i da napornim zalaganjima kreiramo divno i slobodno društvo.“

Ova borba traje već mnogo godina. Mi smo koristili čizme i palice, a sada koristimo virtuelne alatke. Oružje se promenilo, ali rešenost nije. Ona ne prestaje, niti pravi pauze. Mi ćemo učiniti sve da iskorenimo „beli ponos“ u svakom kutku našeg sveta, fizičkog i virtuelnog. Mi ćemo udariti na sve one koji podržavaju, promovišu, šire ili se drže fašističkih ideala, i mi ćemo to uraditi svom svojom snagom, a ona je velika.

Sloboda za Džeremija Hamonda (Jeremy Hammond). Sloboda za petorku iz parka Tinli (Tinley Park 5) i sve druge antifašističke ratne zarobljenike.

Respect existence or expect resistance.

#opAntifa, big shoutout to the network.

Povezano