Kolumbija

the Gulabi Gang

Ovonedeljno izdanje emisije „It's the end of the world and I feel fine“ odaje počast svim ženama na svetu, osvrće se na trolove iz Pokreta za prava muškaraca, kao i na to kako razvaljuje banda Gulabi iz Indije čije pripadnice premlaćuju silovatelje sa ogromnim motkama. U muzičkoj pauzi, nastupa Bambu sa pesmom „The Queen is Dead“, dok je istaknuti gost emisije je novinarka Dawn Paley, koja govori o svojoj knjizi „Drug War Capitalism“.

9.70

Dokumentarni film "9.70" priča priču o grupi poljoprivrednika kojima je kolumbijska vlada oduzela i uništila 70 tona pirinča.

Nakon sveopšte pobune kolumbijska vlada primorana da suspenduje zakon o kontroli semena

Nakon 21-dnevnog štrajka i blokade više od 40 puteva, u kojima su učestvovale hiljade poljoprivrednika, vozači autobusa i kamiona, rudari, studenti i drugi građani i građanke koji su se uključili u masovne demonstracije širom zemlje, uključujući i zabačena mesta, kolumbijska vlada je primorana na pregovore o odbacivanju zakona o poljoprivredi i oslobađanju pritvorenih demonstranata.

How to Paralyze a Country

Ove nedalje: 1. ReReRepeat 2. Akira was right 3. Colombianarquía 4. Brazil Black Bloc 5. Mescal Molotovs 6. Olmeca 7. Colombia’s farmers revolt!

Nakon neuspešnih pregovora radnici kolumbijskog General Motorsa ponovo štrajkuju do smrti

U ekskluzivnom intervjuu za TRNN, Jorge Parra, predsednik Asocijacije oštećenih bivših radnika GM Kolumbija, govori o uzrocima propasti pregovora sa menadžmentom GM-a, reakciji radnika i budućim koracima u borbi koja može imati tragičan kraj, pošto su neki radnici ponovo zašili usta i nastavili sa štrajkom glađu do smrti.